Sponsored by The Health factory

Neem ook een kijkje op onze:

Current Status
Not Enrolled
Price
€49.99
Get Started

Welkom bij de e-learning Nano Mineralen!

De online cursus gaat je meer leren over wat mineralen zijn, de rol die ze vervullen in het lichaam en hoe je mineralen kunt inzetten voor je eigen gezondheid.

De online cursus bevat 10 modules. Elke module bestaat uit een video met meer uitleg over het onderwerp van die module. Daarnaast staat er ook bij elke module een downloadbaar bestand klaar met alle informatie. Aan het einde van een module wordt je kennis getest met een quiz.

De e-learning gaat je meer leren over:

Module 1.1 Waarom zijn mineralen voor ons onmisbaar

Module 1.2 Welke soorten mineralen zijn er

Module 1.3 Wat is nano

Module 1.4 Ontstekingen: Wat is een ontsteking? Waardoor wordt een ontsteking veroorzaakt? Welke verschillende ontstekingen zijn er? Bij welke ontstekingen zet je zilver in en bij welke goud?

Module 2.1 Nano zilver: al sinds de oudheid ingezet als geneesmiddel. Wat is het verhaal van dit bijzondere metaal, hoe kan het worden toegepast en hoe kunnen wij hiervan gebruik maken?

Module 2.2 Nano goud: Wat is het, waar werd goud vroeger voor gebruikt, hebben wij goud nodig, waar zet je het voor in?

Module 2.3 Nano platina: Wat is het? Wat doet platina voor je lichaam? Kan platina je humeur verbeteren? Wat heeft platina met kanker te maken? Wanneer zet je platina in?

Module 3.1 Nano magnesium: Wat doet magnesium voor je lichaam? Wat zijn de symptomen van een tekort? Wanneer adviseer je magnesium? Hoeveel heb je nodig? Heeft iedereen een magnesiumtekort?

Module 3.2 Nano ijzer: Waar is ijzer goed voor? Wat zijn de symptomen van een tekort? Wanneer zet je het in? Is het altijd veilig in te zetten? Welke doelgroepen lopen het grootste risico op een tekort?

Module 3.3 Nano zink en koper: Waar is zink goed voor? Wat zijn de symptomen van een tekort? Wanneer zet je het in? Hoeveel heb je nodig? Welke doelgroepen zijn het meest gebaat bij extra zinksuppletie?